Mäesalu Catering on tänasest uue nimega Mariin Catering - Tegijad, Toitlustamine

Sisestas Mariin Catering,
Blogide kategooria: 

Tere kallid tulevased noorpaarid!

Oleme ka otsustanud minna ajaga kaasa ja muutsime oma nime Mäesalu Cateringist - Mariin Cateringiks. Ja põhjuseks oli lihtsalt see, et Mariin Catering jääb paremini meelde .

Nüüd siis ka mõned nõuanded, mida arevstada pulma toitlustamisest.

Esimene asi, mida ma tahan soovitada, on see, et kohe kindlasti saage toitlustaja esindajaga kokku, küsige proovida toite ja ärge seda häbenege küsida.

See on täiesti normaalne, et soovitakse toite proovida, enne kui otsustate, kes jääb teie pulma teenindama..

Teiseks soovitan alati ka peokohas kokku saada, et koos vaadata kuhu panna lauad külalistele, kuhu buffeelaud, kuhu tuleks sampuse laud jne.

Kolmandaks küsige ka julgelt toitlustaja käest dekoratsioonide kohta, mis tulevad laudadele ja buffeele - kas on need hinna sees ja kui on siis millised. Näiteks meil on buffeelaua dekoratsioonid näiteks hinna sees kui eelarve ei luba tellida eraldi lilleseadeid.

Alati toimivad küünlad - alati ilus, aga kui on palav suvi ja aknad lahti või siis on sellises kohas, kus ei ole lubatud küünlaid kasutada, peab paraku mõtlema midagi muud välja. Aga seda saab kõige lihtsamalt teha ainult koos noorpaariga.

Kui teil on olemas pulmavärv või on näiteks stiilipulm - kindlasti öelge seda ka toitlustajale, et ka nemad saaksid sellest stiilist või värvist kinni hoida.

Tänapäeval paraku ka palju allergikuid ja ka palju taimetoitlaseid - kindlasti külaliste käest üle, kas on keegi allergiaga või on keegi taimetoitlane - külalistel on alati väga hea meel kui hoolitsetakse nende erisoovide eest.

Esialgu vast kõik - jätke meelde, et Mäesalu Catering on alates tänasest Mariin Catering !

Kui miskit küsida, siis kontaktid on meil siin samas all.

Lugupidamisega

Marin Mäesalu
Mariin Catering juht
56628 079

Mariin Catering
Võrgust väljas
Liitus: 25 Aprill 2016 - 17:05
Küsimus mis ikka ja jälle küsitakse -palju peaks olema toitu
28 Aprill, 2016 - 07:34

Minu ema õpetus et toitu peab parem natuke rohkem olema kui et puudu jääks. kui on ikka plaanis nn pikem pulmapidu siis minimaalne toidukaal 1200g inimene. Alati soovitan ka vaadata nimekiri üle kas on äkki mõni seltskond ka kes on natuke suurema isuga.
Minu kogemus ühe pulmaga kus noored ise ütlesid -pane aga rahulikult topelt kogus toitu et nende külalised on ikka kohe väga hea isuga ,, uskuge või mitte ja nad peaaegu sõidki selle koguse ära! aga see on küll üliharva . Sõltub ka rahvusest - vene rahvusest inimesed söövad rohkem kui eestlased , ega soomlased on ka päris hea isuga.
olen neile alati soovitanud külmi suupisteid lisaks tellida natuke.
Kui on väga pikk päev nii noortel kui ka pulmalistel ehk siis registreerimine on päeval ja õhtul alles saate lauda istuda, siis oleks alati hea enne avajooki või siis avajoogi ajal pakkuda soolaseid suupisteid või minipirukaid, et suurem nälg eemale peletada.
Toidu pealt ärge kokku hoidke , toitu pulmas peab jätkuma -külalistele pulmas jääb ikka rohkem meelde kas kõht sai täis ja toit oli maitsev, kuidas oli bänd ja õhtujuht ?!

Mariin Catering
Võrgust väljas
Liitus: 25 Aprill 2016 - 17:05
veel üks teema mis võiks noorpaarile mureks olla -alkohol -
10 Mai, 2016 - 21:10

Noorte suur mure on ka alkoholi kogus pulmas. Kõige lihtsam oleks võtta alkohol cateringi käest- siis on kindel et puudu ei jää ja üldjuhul võetakse kinnised pudelid tagasi. Alkoholi hind on kallim kui poest ostes, aga samas kui osta üleliia ,siis on kulu ikkagi tunduvalt suurem.
Aga kui on soov siiski ise osta alkohol - saan teile kirjutada keskmised kogused, aga nagu ma ka alati ütlen et oma külalisi tunnete ise kõige paremini kes mida joovad.
Avajooki ehk siis vahuvein- 1 pudel 6-7 pokaali. viina arvestatkse 1/2 liitrit meesterahva kohta, vein(vanasti oli 1 pudel kahe naise peale, ) nüüd kindlalt 1 pudel naisterahva kohta ja natuke peale ka veel. Juuakse rohkem valget veini. Viimased aastad on küll kogemus selline et viina läheb minimaalselt, aga veini juuakse palju ja hästi tihti oleme teinud hoopis nn kokteililaua , kus siis olemas gin , viski, rumm ja lahjendajad.
Konjak-brändi kohvi kõrvale - 4cl ikka võetakse , jälle lihtsam teil arvestada 1 liiter - 25 kogust.
Lisakulud -pokaalide rent ja mõnes kohas on ka veel korgitasu - ehki sellest mina isklikult ei saa aru ... Ühesõnaga meie cateringis sellist asja ei ole.
Vast taas siis natuke abi sellest