Teie peolaua menüü

48 postitust / 0 uut
Viimane postitus
Briksu1
Võrgust väljas
Liitus: 11 Okt 2011 - 20:41
Teie peolaua menüü
16 Veebruar, 2012 - 21:02

Tervitus!

Ma koostan siin vaikselt lauapeale pandavat menüüd aga see ei taha üldse vedu võtta - võtan muudkui osad asjad maha ja panen teised nende asemele :D
Mõtlesin siis, et uurin, mida teie oma külalistele pakute?

ziret
Võrgust väljas
Liitus: 30 Jaan 2012 - 09:58
Re: Teie peolaua menüü
17 Veebruar, 2012 - 09:14

Meil ikka tavapärane soe praad hapukapsa ja kastmega. Samuti tuleb valik salateid ja külm laud kala, liha, täidetud munade, heeringa jne. Selline traditsiooniline Eesti peolaud. Ma arvan, et seda suurem osa ka ootab. Olen käinud pulmas, kus olid ainult snäkid ja hapukapsast ja kastet ei olnud ja külm laud koosnes peenetest snäkkidest, kuid lõpuks jäi külalistel ikkagi kõht tühjaks. Ma seda enda pulma küll ei taha.

avk
Võrgust väljas
Liitus: 17 Dets 2011 - 11:41
Re: Teie peolaua menüü
17 Veebruar, 2012 - 09:45

Ma arvan ka, et peaasi on, et kõht saaks täis. Torti peaks olema ka nii palju, et kui maitseb, saaks teisegi tüki võtta.

Briksu1
Võrgust väljas
Liitus: 11 Okt 2011 - 20:41
Re: Teie peolaua menüü
17 Veebruar, 2012 - 14:08

Aga kas lisaks tordile kringlit vms ka pakute? Ma mõtlesin, et teeks ise muhvineid :D

tiram
Kasutaja tiram pilt
Võrgust väljas
Liitus: 9 Jaan 2011 - 11:47
Re: Teie peolaua menüü
17 Veebruar, 2012 - 15:10

muidugi void teha :)

uk-s on hetkel populaarne nn sweet table pulmas, kuhu siis erinevat magusat (kommid, koogid jne) on valja pandud kylalistele

Trabant
Võrgust väljas
Liitus: 6 Veebr 2012 - 14:25
Re: Teie peolaua menüü
17 Veebruar, 2012 - 14:23

Meil tuleb kah traditsiooniline seapraad kartuli ja kapsaga, sekka kartulisalatit jmt.
Eks menüü võiks sõltuda ka kohast, kujutan ette, et mõisas võiks veidi peenem ehk olla, eks rahakott mängib ka rolli. Lisamagusat meie esialgu ei planeeri.

kaire999
Võrgust väljas
Liitus: 16 Jaan 2012 - 09:59
Re: Teie peolaua menüü
17 Veebruar, 2012 - 14:29

Meie peolauda on planeeritud seavälisfilee mee ja sinepi glasuuriga, metsaseene kaste, kartul ja vokitud köögiviljad. Kuna pulmad suvel siis ei kujuta kapsaga praadi ette. Külmemal ajal oleks muidugi kapsas kindlasti. külmlaud on traditsiooniline - liha ja kala valik, sült, salatid. Magusast oleme esialgu planeerinud vaid tordi ja shampuse kõrvale puuviljad.

tiram
Kasutaja tiram pilt
Võrgust väljas
Liitus: 9 Jaan 2011 - 11:47
Re: Teie peolaua menüü
17 Veebruar, 2012 - 15:07

mina arvan, et pulmamenyy voiks ikka voimalusel olla natuke pidulikum kui tavaline kartul, kapsas, liha.

meie menyy on allolevas failis, lisaks tuleb buffee hiljem ja justnimelt peenete canepe'dega :)

Ööbiku gastrono...
Kasutaja Ööbiku gastronoomiatalu pilt
Võrgust väljas
Liitus: 13 Märts 2012 - 10:31
Re: Teie peolaua menüü
13 Märts, 2012 - 22:53

Kas ma võin tähelepanu juhtida, et menüüs on mitu kirjaviga :) Kokku kirjutatakse: suitsuangerjas, sibulamoosi, rõikajogurtiga, kirsikastmega, veinitarretisega. Soola-kaneeli tuille peaks olema sidekriipsuga. Vaatan, et kuupäeva järgi on neid pisikesi apsakaid veel aega parandada :)

tiram
Kasutaja tiram pilt
Võrgust väljas
Liitus: 9 Jaan 2011 - 11:47
Re: Teie peolaua menüü
14 Märts, 2012 - 15:43

see on ainult proovimenyy mille tellisin, et naha milline tulemus on :) seega oigekiri pole oluline ja toitude nimed on antud otse restoranist st ise pole ma midagi seal muutunud.
ja loomulikult enne tellimist vaatan yle aga aitah parandamast :)

Peemot
Võrgust väljas
Liitus: 30 Juuni 2010 - 13:06
Re: Teie peolaua menüü
2 Aprill, 2012 - 13:53
tiram wrote:

mina arvan, et pulmamenyy voiks ikka voimalusel olla natuke pidulikum kui tavaline kartul, kapsas, liha.

meie menyy on allolevas failis, lisaks tuleb buffee hiljem ja justnimelt peenete canepe'dega :)

Siiralt huvitab, kas kellelgi oli pulmas avalikult väljas selline menüü? Nii palju kirjavigu? Valesti kirjutatud on vist isegi rohkem kui (juhuslikult?) täppi läinud. No loodetavasti olid toidud siis sellevõrra maitsvamad :).

tiram
Kasutaja tiram pilt
Võrgust väljas
Liitus: 9 Jaan 2011 - 11:47
Re: Teie peolaua menüü
2 Aprill, 2012 - 15:50
Peemot wrote:
tiram wrote:

mina arvan, et pulmamenyy voiks ikka voimalusel olla natuke pidulikum kui tavaline kartul, kapsas, liha.

meie menyy on allolevas failis, lisaks tuleb buffee hiljem ja justnimelt peenete canepe'dega :)

Siiralt huvitab, kas kellelgi oli pulmas avalikult väljas selline menüü? Nii palju kirjavigu? Valesti kirjutatud on vist isegi rohkem kui (juhuslikult?) täppi läinud. No loodetavasti olid toidud siis sellevõrra maitsvamad :).

eh, tanan muretsemast aga kirj juba varem, et menyynaidis on tellitud tegijalt ainult 1 minu enda jaoks ja puhtalt selle parast, et et naha valist kujundust, sisse sai kopitud kiiruga restoranist saadetud naidis ja polnud tol hetkel absoluutselt oluline. pulmad alles tulevad ja kallite kylaliste jaoks on koik vead parandatud.

ja toit oli proovisoomisel toesti imehea :)

ziret
Võrgust väljas
Liitus: 30 Jaan 2012 - 09:58
Re: Teie peolaua menüü
17 Veebruar, 2012 - 16:19

:) Mina käisin suvel pulmas, kus ei pakutud hapukapsast ja ma tõesti tundsin sellest puudust. Ootasin ja ootasin, et ehk veel tuleb, kuid ei miskit :)
Šampanjalauale tuleb veel maasikakauss ja raffaellod. Lisaks tordile me muud magusat õhtupoole ei paku. Ma tean küll, et need magusalauad on välismaal väga populaarsed, kuid ma usun, et ehtsas Eesti peolauas on nii palju süüa, et peale torditüki eriti magusat ehk ei soovitagi...

Kadri1988
Võrgust väljas
Liitus: 4 Sept 2011 - 15:55
Re: Teie peolaua menüü
17 Veebruar, 2012 - 17:43

Eks menüü sõltub päris suuresti peokohast. Kui on mõisapulm, siis võiksid pakutavad toidud peenemad olla, aga talupulma vaevalt foie gras sobib.

Meil tulevad ikka need traditsioonilised asjad - soojaks söögiks on üleküpsetatud liha, ahjukartulid, koorekaste, värske salat. Külmlauale salatid ja erinevad suupisted.

MerleR
Võrgust väljas
Liitus: 9 Aug 2011 - 11:53
Re: Teie peolaua menüü
17 Veebruar, 2012 - 19:24

EESTIMAINE : Ehtne ja HÄÄÄÄÄ :P

Peolaud seapraega:

Pipradekooris seapraad
Ahjukartul, juustukaste, toorsalat

Külmlaud:

Kartulisalat suitsusingi ja kodujuustuga
Rosolje
Juustuvaagen: eesti-, suitsu- ja hallitusjuustud
Lihapallid küüslaugukastmega
Marineeritud liha
Täidetud munad forellimarjaga
Singirullid juustu ja küüslauguga
Paneeritud krabisõrad
Heeringavaagen sibula ja hapukoorega
Marineeritud kurk
Leib/sai, või

Dessert:

Puuviljavalik, maiustused, tort

põnevil
Võrgust väljas
Liitus: 5 Aug 2011 - 19:37
Re: Teie peolaua menüü
18 Veebruar, 2012 - 01:42

mmm... tundub väga maitsev ja täpselt meie meeltmööda. Kiikasime ka täna menüü võimalustesse. Peig viskas korraks pilgu peale ja valmis ta oligi. Me oleme ka ikka traditsioonilise süldi ja viina laua poolt. Ma olen veendunud, et ka meie külalised suures osas ootavadki lihtsat aga ohtras koguses lauda nagu meil juba tavaks on saanud, et toit ei tohi enne viimast magama minejat otsa saada :)

ziret
Võrgust väljas
Liitus: 30 Jaan 2012 - 09:58
Re: Teie peolaua menüü
18 Veebruar, 2012 - 11:29

Mina ka täiesti seda meelt, et toit ei tohi otsa saada. Pigem jäägu üle, hea ka hommikul süüa :)

Briksu1
Võrgust väljas
Liitus: 11 Okt 2011 - 20:41
Re: Teie peolaua menüü
18 Veebruar, 2012 - 18:24

Siit siis kohe teemaarendus - kas pakute hommikusöögiks midagi täitsa uut v seda, mis järgi jäi? Ma mõtlesin, et pakuks kas seljankat v putru. Puder sobiks lastele ka muidu hästi. Kellele ei maitse, ärgu söögu, võimalus aga antud :)

ziret
Võrgust väljas
Liitus: 30 Jaan 2012 - 09:58
Re: Teie peolaua menüü
18 Veebruar, 2012 - 18:34

Pakume ikka. Paneme lauale esiteks selle, mis on järele jäänud ja teiseks palun ka seljankat pakkuda. Ma arvan, et ega hommikul suuremat tungi söögile ei ole :) Peokohast läheme tugevamatega edasi minu vanematekoju, kus siis grillime ja teeme sauna ja pakume järelejäänud pulmajooke :)

Briksu1
Võrgust väljas
Liitus: 11 Okt 2011 - 20:41
Re: Teie peolaua menüü
19 Veebruar, 2012 - 19:40

Meil täpselt samad plaanid siis. Me ka plaanime minu isa maale edasi minna ja saunatada, koduõllet ja veini juua, grillida jne.

ziret
Võrgust väljas
Liitus: 30 Jaan 2012 - 09:58
Re: Teie peolaua menüü
18 Veebruar, 2012 - 11:32

Aga mis te arvate, kas praegu on juba liiga vara menüü paika panna (pulmad on 13.07). Minu toitlustaja ei taha üldse vastata mu kirjadele ja peokhast ka öeldi, et ah, mis te nii vara muretsete (küsisin kaunistamisvõimaluste kohta).

MerleR
Võrgust väljas
Liitus: 9 Aug 2011 - 11:53
Re: Teie peolaua menüü
18 Veebruar, 2012 - 11:45

Kindlasti ei ole vara. Mul endal pulmad 16.06 ja juba kõik paigas. Mida rohkem sul aega on , seda kaem on sul võimalik plaanida, mõelda :) Võib-olla vahepeal hoopis tulevad uued mõtted..mina plaanin juba aasta otsa kõike :) Kindlasti alusta juba.

PALJU EDU :) !!!

ziret
Võrgust väljas
Liitus: 30 Jaan 2012 - 09:58
Re: Teie peolaua menüü
18 Veebruar, 2012 - 15:06

No seda minagi. Kunagi saatis toitlustaja toitude nimerkirja, sellest meil juba toit ära valitud. Kuid mul on rohkem peokohaga probleem. Ma tahaks floristiga läbi rääkida kaunistamise ja küsida peokohast, et mida ma peaksin tooma ja mida nemad teevad ära (muidu jagan ülesanded sõpradele laiali), kuid peokoha meelest veel liiga vara "närvitseda". Minu meelest just on hea, kui kõik varakult selge ja viimased nädalald ma saaksin ainult oodata :)
Aga jah, toitlustaja ei taha vastata mulle sättimise ja koristamise koha pealt....kuigi neid väga kiidetakse :) Eks ma olen kannatlik, ega head asja annagi vist oodata.

klam
Võrgust väljas
Liitus: 26 Dets 2011 - 19:41
Re: Teie peolaua menüü
18 Veebruar, 2012 - 13:39

meil tuleb pearoaks seapraad, aga keeldusin resoluutselt hapukapsast, kuna pulm dets. alguses ja igasugune hapukapsa üleküllus hakkab siis nagunii pihta. Aga shampuse laua kõrvale juustuvaagen, vahepeal buffe laud, kus on nii traditsioonilist kui ka veidi erilisemat valikut. Lastele puuviljasalat (kuskil üheksa paiku, enne kui nemad magama suunata plaanis on). Ning tordi kõrvale on plaanis veel muffinid - ise olen suur magusasõber.

a-ruudus
Kasutaja a-ruudus pilt
Võrgust väljas
Liitus: 15 Jaan 2012 - 13:46
Re: Teie peolaua menüü
27 Veebruar, 2012 - 19:29

Meie keeldusime ka hapukapsast. Kuna pulm on südasuvel, siis hapukapsas tundus eriti õudukas. Suvel ikka kerged salatid, mõnusad värsked suupisted jne. ühesõnaga midagi kerget.

Briksu1
Võrgust väljas
Liitus: 11 Okt 2011 - 20:41
Re: Teie peolaua menüü
27 Veebruar, 2012 - 20:00

Hmm, minu arust ei ole ilus öelda "õudukas". Las ikka iga üks ise otsustab, mis on tema pulmas parim! :)

MerleR
Võrgust väljas
Liitus: 9 Aug 2011 - 11:53
Re: Teie peolaua menüü
28 Veebruar, 2012 - 08:26

Minu aravates, see küll mingi halb mõte i ole et kapsas...minu arvamus on see, et alul ikka peab olema soe praad, kuhu ei sobiks kõrvale mingi külm salat...eelistan kapsast...aga see igaühe enda valida, ei saa halvustada üht ja teist...

Briksu1
Võrgust väljas
Liitus: 11 Okt 2011 - 20:41
Re: Teie peolaua menüü
28 Veebruar, 2012 - 15:37

Minu pulmalaualt leiab korraliku seaprae kapsaga :) Turismitalus pidu ja mul ei ole hetkel pähegi tulnud midagi muud :)

Trabant
Võrgust väljas
Liitus: 6 Veebr 2012 - 14:25
Re: Teie peolaua menüü
28 Veebruar, 2012 - 09:48

No ma loodan, et ta ei tahtnud ehk kapsast halvustada vaid mõtles, et suvel on õudukas kapsast süüa? Aga jah, mulle hirmsasti maisteb hapukapsas/praekapsas. Ma võin seda süüa igal aastaajal ja igast asendist :). Ja talvisesse talupulma paremat valikut küll ei tea.

pisipulm
Võrgust väljas
Liitus: 28 Nov 2011 - 09:33
Re: Teie peolaua menüü
19 Veebruar, 2012 - 13:33

Meil on soojaks roaks lõhe. Ei taha rasvast seapraadi. Ja siis lisaks tulevad salatid ja näksid. Nt singirullid, täidetud muna jne. Lisaks ja juustuvaagen. Ja puuviljalaud. Tulevad veel soolased kringlid, juustu-porru ja juustu-peekoni.

charismatic
Võrgust väljas
Liitus: 8 Dets 2010 - 20:52
Re: Teie peolaua menüü
23 Veebruar, 2012 - 15:26

Meie menüü ainuke traditsiooniline on kartulisalat.
Eelroaks on näiteks Köömneviinaga maitsestatud õrnsoolane heeringa tartar, kalamarja ja suitsupeedi-vutimuna salatiga ja taimetoitlastele Sügistomati carpaccio mandlitega, juustu ja trühvli chips, basiiliku õli
Ning sellises meloodias jätkub ka ülejäänud menüü. Põhikäik, mis on buffeéna ja kus on valida nii liha (veis mitte siga) ja kala ning kartulile kõige lähedasem on kartulipuder kõrvitsa ja pastinaagiga. Kuna pidu on pikk siis peale põhikäiku on ka erinevad suupisted ja salatid. Ning lõpetuseks traditsioonilne tort.
Terve õhtu pakub maitseelamusi.

tiram
Kasutaja tiram pilt
Võrgust väljas
Liitus: 9 Jaan 2011 - 11:47
Re: Teie peolaua menüü
23 Veebruar, 2012 - 16:21

vaga huvitav menyy, seda maitseks koike isegi :)

ziret
Võrgust väljas
Liitus: 30 Jaan 2012 - 09:58
Re: Teie peolaua menüü
28 Veebruar, 2012 - 17:13

Minul sai ka lõpuks menüü paika ja tuleb ikka ehtne Eesti laud, hapukapsaga. See oli minu nõudmine, kuna minul ei saa vist sellest kunagi villand. Kellele ei meeldi, ei pea sööma :) Meie panustame õhtul alkoholi poolelt rohkem heale vahuveinile ja viinale, veine tuleb vähem. Sülti ka ei võtnud, peigmees keeldus isegi heeringast, kuid salaja panin ikka menüüsse sisse. Minule ei ole tähtis, et oleks midagi uhket, võõrast ja uut, vaid kogus ja kvaliteet- et kõigil oleks kõhud täis. Ja kardan ka seda, et mõned külalised kindlasti naudiksid uusi ja põnevaid menüüvalikuid, kuid paljud kindlasti ei julgeks proovidagi. Niisiis jäigi tradistioonile peolaud meile.

Briksu1
Võrgust väljas
Liitus: 11 Okt 2011 - 20:41
Re: Teie peolaua menüü
28 Veebruar, 2012 - 19:52

Meil heeringas läks kohe sirge joonega listist maha kuna kumbki ei söö :) Seeg aläks lihtsalt.
Sülti ma oleksin tahtnud aga hakkasin mõtlema, et kui suvel soe on siis lõpuks on üks suur lödi seal taldriku peal, et las siis jääb.

tiram
Kasutaja tiram pilt
Võrgust väljas
Liitus: 9 Jaan 2011 - 11:47
Re: Teie peolaua menüü
28 Veebruar, 2012 - 20:03

mitte paha parast aga mul tekib selline kysimus teie menyysid lugedes, et miks eestlastel pea 99 % pulmas kartul/kapsas/liha on. kas toesti midagi muud ei ole votta, kas ara ei tyyta 1 ja sama? synnipaevadel, joulude ajal ka ju sama toit jalle. miks ei pakuta midagi huvitavamat oma kylalistele? kas restoranis valjas soomas kaies tellite ka yhte kindlat rooga :P
saan aru, et osadel asi eelarves aga teistel?

Kadri1988
Võrgust väljas
Liitus: 4 Sept 2011 - 15:55
Re: Teie peolaua menüü
28 Veebruar, 2012 - 20:20

Meil tuleb traditsiooniline menüü just sellepärast, et külalised on kõik nii erinevad ning traditsiooniline söök on kindla peale minek, sest see maitseb kõigile ning sellega ollakse harjutud.
Mulle meeldivad küll erinevad toidud ning olen omajagu katsetanud ka. Eks meie peres on aeg-ajalt ikka näiteks jõululauas midagi teistmoodi pakutud, aga lõpuks jõutakse ikka ringiga tagasi seaprae ja hapukapsa juurde, sest see on meile nii omane. Lihtsalt on nii, et teatud sündumustega käivad teatud söögid kaasas - traditsioon, noh. Ja olgem ausad, tegelikult ju inimestele meeldivad traditsioonid.

Trabant
Võrgust väljas
Liitus: 6 Veebr 2012 - 14:25
Re: Teie peolaua menüü
28 Veebruar, 2012 - 20:53

Ma olen koos vanavanematega väljas söömas käinud. Seda hala, et see ei kõlba ja too ei kõlba... - no vanad inimesed ei taha uusi maitseid. Ja minu jaoks on samuti oluline, et süüa oleks palju. Ise olen ühes pulmas kahjuks nälga jäänud, seda kindlasti oma pulmas ei tahaks.

Mul mees suur kokandushuviline, teeb igasugu pipstükke (eriti hästi õnnestub chevice, ma võiks seda oimetuseni süüa), aga meil tuleb selline praktiline lõbus pidu. Olulised on söök-jook-ansambel, loodetavasti pidu hommikuni.

ziret
Võrgust väljas
Liitus: 30 Jaan 2012 - 09:58
Re: Teie peolaua menüü
29 Veebruar, 2012 - 10:20

Ausalt öeldes ei tüüta. MIllegipärast ikka ootad seda ehtsat peopraadi, restorasin saan ka muid asju süüa. Ja ega siis liiga palju ju ka aastaringi ei sööda, et ära tüdineks. Ja nagu eelpool öeldud- see on kindla peale minek, kõigile meeldib ja peaasi, et kõht täis saaks.

kjpulmad
Kasutaja kjpulmad pilt
Võrgust väljas
Liitus: 4 Märts 2009 - 21:34
Re: Teie peolaua menüü
2 Aprill, 2012 - 14:13

Minu jaoks on sült, kapsas, seapraad, kartulisalat, kilu ja muna jne kõik liiga jõulutoidud, mida ma armastan süüa talvel ja jõuluõhtul ning ma ei kujuta ette, et neid suvel sööksin. Sellepärast on meie menüü hoopis teine kui võibolla traditsioonilisel pulmapeol. Pakume kõik toidud käikudena, ette kandmisega. Pearoog on suure tõenäosusega kas part või veisemedaljonid, laual on kergeid snäkke, lisaks eelroaks on kas kohafilee rohelisega või hiidkrevetid , õunte, pirnide ja rohelisega ning kerge sorbee. Lisaks pakume palju erinevaid puuvilju ja jookidest on enamuses valge ning vahuvein.

Täpne menüü pole veel paigas, plaanime minna mais ja kõik ise järele proovida.

pisipulm
Võrgust väljas
Liitus: 28 Nov 2011 - 09:33
Re: Teie peolaua menüü
2 Aprill, 2012 - 17:55

Sülti ja seapraadi mina ka ei pakuks. Kui ikka talupulma ei ole, siis sült mõisapulma lauale minu arust ei sobi. Lisaks on seapraad nii rasvane, et pulmapäeval peaksid olema pigem lihtsad, väherasvased ja toitvad söõgid. Pakuks pigem kala või kanafileed. Samas peab mõtlema ka külaliste maitsetele. Halb on pakkuda lauas nt krevette ja oliive, kui külalised neid ei söö. Samuti ka salatid, et kui ikka rohke nö maltsaga salatit pakkuda, siis kõigile see ei maitse. Nii et see menùü koostamine on päris oluline osa ja jääb ka paljudele meelde.

briidz
Võrgust väljas
Liitus: 28 Aprill 2011 - 09:38
Re: Teie peolaua menüü
2 Aprill, 2012 - 20:03

Meie menüü veel paigas ei ole, aga küllap läheme ikka traditsioonilist teed. Oma külaliste peale mõeldes tean, et klassikaline kartul, liha, kapsas läheb kõigile peale (kuigi ma ise kartulit ei söö ja sealiha ka juba ammu mitte :D). Täpsustamiseks alles läheb, võib-olla on meie peokohal hoopis vahvamat ideed toitude lahendamiseks. Kui hästi läheb, siis saame saabuval nädalavahetusel juba menüüst jm peokoha perenaisega täpsemalt rääkida.

Meie kaunis päev 20.07.2012

Annika_Arthur
Kasutaja Annika_Arthur pilt
Võrgust väljas
Liitus: 27 Märts 2012 - 20:09
Re: Teie peolaua menüü
3 Mai, 2012 - 13:48

Meie menüü on paigas! Meile oli tähtis, et toitu oleks palju, et oleks nii liha kui kana ja, et kõigile läheks peale :)
Seda ei taha, et külalistel kõhud peale pikka pidu koriseksid :)

Avajoogi juurde: Maasikad ja kommid. ( geisha, rafaello)

Praad: seapraad hapukapsaga ja üleküpsetatud kanafilee ahjukartuli, vok-köögiviljade ja kastmega

Külm laud:
Klassikaline kartulisalat
Kreeka salat
Singirullid
Peekoni-musta ploomirull
Keedetud keel konservherneste ja mädarõikakastmega
Küpsetatud ingveri-kanafilee pulgad
Klassikaline heeringas – muna, sibula ja hapukoorega
Kergsoolalõhe
Täidetud munad kiluga
Kodune hapukurk
Marineeritud seened

Magustoit:
Tort, puuviljavaagen, kommid.

Annika&Arthur 20.07.2012

Sina&Mina 20.07.2012

avk
Võrgust väljas
Liitus: 17 Dets 2011 - 11:41
Re: Teie peolaua menüü
3 Mai, 2012 - 17:59

See on cateringist või kohapealt?

Annika_Arthur
Kasutaja Annika_Arthur pilt
Võrgust väljas
Liitus: 27 Märts 2012 - 20:09
Re: Teie peolaua menüü
4 Mai, 2012 - 11:01

Menüü on kohapealt! :)

Sina&Mina 20.07.2012

briidz
Võrgust väljas
Liitus: 28 Aprill 2011 - 09:38
Re: Teie peolaua menüü
8 Mai, 2012 - 22:17

Meie menüü sai ka paika:

Pearoog:

Tervelt küpsetatud BBQ siga
Ahjukartul ja keedukartul
Soe ja külm kaste
Kreeka salat feta juustuga
kapsa-porgandi magushapu salat

Külm laud:

Täidetud munad
Juurviljad dipikastmega
Värske hapukurk (1-2-päevane)

Kartuli-singisalat
Riisi-suitsukanasalat

Kala punases marinaadis
Kala taignas hapukurgi-majoneesi kastmega
Külmsuitsulõhe

Singirullid juustu-küüslaugutäidisega
Marineeritud liha
Kana taignas

Magustoit:

Kohv (+konjak)
Pulmatort

Meie kaunis päev 20.07.2012

Mudi
Kasutaja Mudi pilt
Võrgust väljas
Liitus: 3 Okt 2011 - 08:46
Re: Teie peolaua menüü
15 Mai, 2012 - 12:49

Meie menüü:

Soe söök:
Sealihapraad hapukapsaga

Külmlaud:
Makaronisalat
Kartulisalat
Heeringas teki all
Singirullid
Täidetud kana ja vuti munad
Kanatiivad
Köögiviljad dipikastmega
Soolaforell
Värsked soola kurgid
Seened omas mahlas

Siin lugedes hakkas isutama juustu järgi, teen ka ilmselt mingi juustu vaagna :D Ja maasikad tulevad nugunii, sest pulm maasika ajal. Ei tea kas mustikad on ka juuli alguses? Siis oleks kultuur mustikaid ka.

07.07.2012

kris371
Võrgust väljas
Liitus: 9 Märts 2012 - 22:42
Re: Teie peolaua menüü
29 August, 2012 - 15:39

Mitu singirulli 1 inimese kohta oleks mõistlik arvestada?Kas 40g jääb väheks? Mõtlen, et kas tellida seda topelt või las jääb nii nagu on. Olen aru saanud, et singirull ei tohi otsa saada ja kartulisalat ka:)

MeOlemeKoos
Võrgust väljas
Liitus: 2 Okt 2013 - 11:49
Re: Teie peolaua menüü
29 Aprill, 2014 - 15:31

Meil tuleb menüü üsna tavaline, sest õepulmas nägin, et kõik ootasid tavalist. Pakume mõlemat seapraadi ja kanafileed- külaline saab valida kumb tahab või mõlemat. Kõrvale siis ahjukartul, toorsalat,hapukapsas ja juustukaste. Lisaks terve õhtu olemas külmlaud salatite, singirullide ja muu klassikalisega. Lisaks plaanime külalistele pakkuda algusest tervituslauda - singi/viineripirukas ja koogike/muffin ning limonaad. Mõtleme veel magusalaua peale, mõte veel pakkuda maasikaid ning muidugi pulmatort.